Betalen

Beveiliging van uw betaalgegevens

U winkelt bij de Yachting1923 webshop in een beveiligde omgeving; uw gegevens worden via een speciale verbinding versleuteld en verzonden naar uw bank, die uw betaling vervolgens al dan niet goedkeurt.

Op welke manieren kan ik betalen?

• iDEAL (Nederland)
• Giropay (Duitsland) / Eps (Oostenrijk)
• Sofort Banking
• Bancontact / Mister Cash (België)

 

Betalen met iDEAL?

Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, Fortis, SNS bank, SNS Regio Bank, ASN Bank of ING, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt.

Hoe werkt GiroPay / Eps?

Giropay kan alleen gebruikt worden door Duitse klanten die toegang hebben tot Giropay. De betaling gebeurt via uw eigen bankrekening. U kiest bij de betaalmogelijkheden in de webshop uit betalen via Giropay, en kiest daarbij de bankinstelling waar uw betaalrekening wordt aangehouden, aan de hand van het Bankleitzahl. U wordt automatisch verbonden met de inlogsite van uw bankinstelling, waar u met uw rekeningnummer en pincode inlogt. Nadat u het online overboeking formulier volledig heeft ingevuld zijn deze gegevens niet meer te wijzigen. Op de uitlogpagina worden de gegevens van de betaling nogmaals aan u getoond, en keert u terug naar yachting1923.nl.

Hoe werkt SOFORT Banking?

Ervaar hoe eenvoudig en snel u met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem u optimale veiligheid biedt. Immers, bij betalingen op het internet heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Stapsgewijs
• U kiest voor de betaalwijze Sofort Banking bij  het bestelproces,
• U wordt nu doorverwezen naar de beveiligde omgeving van ‘SOFORT Banking’. SOFORT Banking vraagt u om Land en Banknaam.
• U kiest uw land en de naam van uw bank.
• SOFORT Banking leidt u, met de gegevens van uw bestelling, naar de pagina voor internetbankieren.
• U bent nu in de beveiligde omgeving van uw eigen bank.
• U vult daar uw rekeningnummer, PIN- en TAN-code in.
• Zodra u de betaalprocedure eindigt meldt uw bank aan SOFORT Banking hoe de betaling is afgelopen.
• SOFORT Banking geeft dit onmiddellijk door aan yachting1923
• Yachting1923 geeft de bestelling vrij als SOFORT Banking meldt dat de betaling is voldaan.

Hoe werkt Bancontact / Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten. Uitleg van Mister Cash Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.